This is a discussion on واای دیوونه شدم..تریر بگیرم یا شیتزو تریر؟؟؟؟ within the آرشیو forums, part of the تالار خرید و فروش حیوانات خانگی category; نوشته اصلی توسط kopol اینم عکس مینی بالونکای من . کلوچه و 2 تا پسرش . کپل و . . ...
کاربر فعال
ممنونم با کمک دوستان عکسارو گذاشتم . مرسی.
کاربر موثر
دوست من سعی کن یه نژاد اصیل بگیری درسته که همه سگها گذشته از نژادشون زیبا و دوست داشتنی هستند ولی نژاد های اصیل گذشته از خصوصیات فردی دارای خصوصیات فنوتیپیپی و ژنوتیپی مشخصی هستند که به شما این امکان رو می ده که تا حدودی از خصوصیات اخلاقی, جثه و... در زمان بلوغ با اطلاع بشید و بعد ها از خریدتون پشیمون نشید
مثلا تریر ها شیتون و بازیگوش هستند- پکنیز ها آرومتر و بعضی وقتها کمی بد اخلاق- لهاسا آپسو تنبل و بد اخلاق(تجربه شخصی)- پودل بازیگوش.
با این مقدار پول اگه بگردی میتونی انتخاب خوبی داشته باشی
کاربر فعال
کاربر ارشد
این مسئله صحت نداره.... مسلما تریر هوش ژرمن شپرد رو ندارهاما هیچ نژاد سگی خنگ نیست!!! ولی خب درسته ضریب هوشی و قدرت یادگیری متفاوتی دارن...
بیشتر تریرها با گربه ها مشکل دارن.اغلبشون خیلی شیطون و گاها پرسر و صدا هستن و سگ با این مشخصه برای آپارتمان مناسب نیست.بازم تاکید میکنم اغلب نه همه شون.خودت ببین کدومشو بیشتر دوست داری اصالت اصلا اهمیت نداره اگه واقعا عاشق همه حیوانات باشیم.برای خود من شده برای خرید یه نژاد خاص رفتم اما یه نژاد کاملا متفاوت دیدم و چهره و رفتار اون حیوون به دلم نشسته و نظرم رو تغییر دادم پس برو ببین و هر کدوم به نظرت دوست داشتنی تر بود رو اانتخاب کن.البته شرایط رو هم بسنج.مثلا اگه آپارتمان نشینی سگت خیلی پرسر و صدا نباشه و ...........موفق باشی
Think for one more family member
(15th August (homeless animal day
دوستان در 3 صفحه شما را راهنمایی کردند فکر نمی کنم دیگه مسئله ای ناگفته مانده باشد برایم عجیب است که هنوز به نتیجه نرسیده اید !
باران باش
مپرس كه پياله هاي خالي از آن كيست
کاربر فعال
ببخشید مگه اینجا واسه همین بحث و تبادل نظر نیست؟؟!!!
چه فرق میکنه 1 صفحه یا 100 صفحه مگه جای شما تنگ میشه؟!!!!
به نظر من شما زیادی تو مسائل بی مورد دارید دخالت میکنید!!
اگه خیلی ناراحتید میتونید این بحث رو قفل کنید!! شما که دست به قفل کردنتون خوبه ماشاالله!!!!
اما مطمئن باشید اینجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسید . واقعآ مسخرست!!!!